Loading...
KAATSU 2018-12-05T14:40:44+00:00

KAATSU

KAATSU er en sikker og effektiv form for styrketræning, hvor der bruges særligt udviklede bælter (KAATSU Air Bands) til delvist at begrænse blodcirkulationen i enten arme eller ben. Dette snyder kroppen til at tro, at musklerne arbejder ekstra hårdt fra starten af ens træning og øger dermed produktionen af væksthormon væsentligt og kan påvirke musklerne til at vokse mere end 10 gange hurtigere end ved almindelig styrketræning.
KAATSU er oplagt til dig, der ønsker hurtigere resultater med din styrketræning eller som vil genoptræne mere effektivt efter en skade.

Med de specielle KAATSU Air Bands træner man blot med 20 % af ens max vægt og kan derfor træne uden at belaste kroppen. Det betyder, at hvis du f.eks. har en knæskade kan du skånsomt og uden efterfølgende ømhed genoptræne, da en belastning på 20 kg. svarer til 100 kg.

Hvem underviser i KAATSU?

KAATSU-træning kræver stor forståelse for træningsmetoden og en del teknik, og derfor er det kun fysioterapeuter med en decideret KAATSU-certificering, der underviser i KAATSU

UGEPLAN
PRISER