Loading...
Fysioterapi 2018-12-13T10:58:59+00:00

Klinik information

Velkommen til FysioDanmark Helsinge

Vores værdier og grundlag for klinikken er høj faglighed, imødekommenhed og god atmosfære. Fysioterapeuterne på FysioDanmark Helsinge videreuddannes løbende med kurser i forskellige fysioterapeutiske behandlingsprincipper.
Vi afholder desuden løbende interne workshops for hele tiden at holde hinanden opdateret og forholde os kritiske til vores behandlingstiltag.
Vi er en del af partnerkæden FysioDanmark. Læs mere her: fysiodanmark.dk

Info

FysioDanmark Helsinge er beliggende på Frederiksborgvej 18, 1. tv.

Vi ligger i gå afstand fra Helsinge Station og er naboer til byens største lægehus.
Vi har gode gratis parkeringsforhold bl. a. med handicapparkering.

Klinikken´s ca. 250 m2 er indrettet med 5 lukkede behandlingsrum, en træningssal til både hold- og individuel træning samt omklædningsrum, toilet og reception. Alt dette er naturligvis med handicapvenlige adgangsforhold.

I klinikken er vi klar til at modtage telefon opkald i hverdagene mellem kl. 8.00 – 13.00.
I tiderne kl. 7.00 – 8.00 samt 13.00 – 17.00 har vi et callcenter ( Klinikker.dk), der modtager opkald og telefoniske bookinger.
Du er velkommen til at online booke eller skrive mail til info@fysihelsinge.dk

Der kan betales med Dankort, Visa og mobilepay.

Inden behandlingsstart vil du modtage mail fra os med et spørgeskema til Digifys. Når du udfylder denne og sender elektronisk tilbage til os – er vi meget bedre forberedt på at starte dit behandlingsforløb op, da din udfyldning er en del af din journal.

Når din behandling i FysioDanmark Helsinge er afsluttet, vil du modtage en mail, hvor du kan score din fulde oplevelse i vores klinik.

Vi bruger dit resultat og dine bemærkninger til at videreudvikle vores koncept og arbejdsgang. Din score og dine bemærkninger er en meget vigtig del til, at vi hele tiden danner grundlag for at holde os skarpe på vores service overfor de klienter, vi modtager i vores klinik. Hjælp os – din oplevelse er vigtig for vores koncept.

FysioDanmark er omfattet persondataloven, og vores systemer er fuldt opdateret ifølge loven.

Husk håndklæde til briksen samt dit sygesikringskort.
Hvis du glemmer håndklæde, er der behandlingslagen til 10 kr i klinikken.

Klinikejer er Dorthe Camilla Jensen