Loading...
Om os 2018-12-12T18:23:00+00:00

Om FysioDanmark Helsinge

Fysioterapeuterne på FysioDanmark Helsinge er opdelt i kompetence-teams:

Ryg/nakke
Ortopæd (alt med led)
Neurologiske sygdomme

Vi har alle basisuddannelse og erfaring med alle diagnoser, men har hver især videreuddannet os med fokus på specielle områder for at skabe mest mulig fagligt højniveau i tilgange til klienternes problemstillinger.

Vi videreuddannes løbende med kurser i forskellige fysioterapeutiske behandlings- og træningsprincipper.
Vi afholder løbende interne workshops for hele tiden at holde hinanden opdateret og forholde os kritiske til vores behandlingstiltag.ysioterapeuterne på Fysio Danmark Helsinge videreuddannes løbende med kurser i forskellige fysioterapeutiske behandlings- og træningsprincipper.
Vi afholder løbende interne workshops for hele tiden at holde hinanden opdateret og forholde os kritiske til vores behandlingstiltag.

Vi er en del af partnerkæden FysioDanmark. Læs mere her: fysiodanmark.dk

Info

FysioDanmark Helsinge er beliggende på Frederiksborgvej 18, 1. tv. samt Helsinge Hallerne, Idrætsvej 21 (FysioDanmark Helsinge Fysik Club)

Hovedklinikken ligger i gå afstand fra Helsinge Station og er naboer til byens største lægehus.
Vi har gode gratis parkeringsforhold bl. a. med handicapparkering.

Klinikken´s ca. 250 m2 er indrettet med 5 lukkede behandlingsrum, en træningssal til både hold- og individuel træning samt omklædningsrum, toilet og reception. Alt dette er naturligvis med handicapvenlige adgangsforhold.

I FysioDanmark Helsinge Fysik Club er der ligeledes handicapvenlige adgangsforhold, samt 490 m2 fordelt i 2 planer til træning, behandling og holdtræning.

Klinikken har telefontid hver dag fra kl. 8.00 – 13.00. Ellers er vi tilknyttet et Callcenter – Klinikker.dk, der modtager opkald fra kl. 7 – 8 og igen fra kl. 13.00 – 17.00. Du kan skrive en mail udenfor tlf tid til info@fysihelsinge.dk.

Der kan betales med Dankort, Visa og mobilepay begge steder.

Behandlingsforløb

Inden opstart på behandlingsforløb vil du modtage mail fra os med et spørgeskema til Digifys. Når du udfylder denne og sender elektronisk tilbage til os – er vi meget bedre forberedt på at starte dit behandlingsforløb op, da dine svar er en del af din journal.

Husk håndklæde til briksen samt dit sygesikringskort.
Hvis du glemmer håndklæde, er der behandlingslagen til 10 kr i klinikken.

Efter behandlingsforløb udsender vi en NPS score. Vi bruger dine tilbagemeldinger og score til hele tiden at udvikle den rette oplevelse – lige fra første opkald til du træder ud ad døren efter endt behandlingsforløb.

Vel mødt – vi glæder os til at se dig

Klinikejer er Dorthe Camilla Jensen

Medarbejdere

Dorthe Camilla Jensen

Fysioterapeut og klinikejer

I 2011 blev jeg ejer af klinikken og har i dag FysioDanmark Helsinge samt vores filial i Helsinge Hallerne FysioDanmark Helsinge Fysik Club.
Jeg er uddannet i København i 1996 og har primært arbejdet som privat fysioterapeut på forskellige klinikker i Danmark og i Island.
Jeg har bl.a. videreuddannet mig inden for idrætsfysioterapi, ryg- og nakke, akupunktur, eksamineret fysioterapeutisk ultralydsscanner samt taget fysiopilates uddannelsen og certificeret kostvejleder i Antiinflammatorisk Kost.

Jeg har stor erfaring med:

  • idrætsskader i alle faser
  • træning og screening
  • ortopædiske problematikker i OE og UE
  • arbejdsrelaterede problematikker
  • fysioterapi med børn

Mine specialer er:

  • Fødder – såler
  • Funktionel træning og genoptræning.

Jeg arbejder både udenfor sygesikring i FysioDanmark Helsinge Fysik Club. Jeg underviser desuden i FysioDanmark Helsinge Fysik Club i TRX samt andre hold.
I min fritid underviser jeg i Teamgym og har blandt en lang karriere indenfor eliteniveau i både Island og Danmark – bl. a. Som landstræner i Teamgym.

Kim Fischer

TRX instruktør og fysioterapeutisk medhjælper.

Jeg er uddannet skolelærer tilbage i 1997, men arbejder i dag som direktør i GymHelsinge.
Jeg har undervist i gymnastik i mange år – alle forskellige aldersgrupper og niveau fra begyndere til elite – landshold i Teamgym.
Jeg har undervist i mange forskellige fysisk træningsformer og står bl. a. For undervisningen af Gribskov Elite.
Jeg har været tilknyttet TRX i Helsinge fra opstart tilbage for 5 år siden og underviser alle TRX hold – dog med mest fokus på TRX Strong og Intensiv.
Jeg elsker høj energi og at motivere mine hold til at yde det ypperste hver gang de møder til træning.

Lærke Lilleøre

Fysioterapeut – Ryg- og neurologisk team

Uddannet fysioterapeut i Hillerød i år 2015.

Jeg er en meget aktiv person, der elsker at bevæge min krop, og jeg har været til verdensmesterskabet i Ironman 3 gange. Jeg er ansvarlig for flere hold på klinikken, hvor jeg tilpasser træningen efter den enkeltes behov og mål.

Mine primære arbejdsområder på klinikken er indenfor ryg-, nakke- og kæbe problematikker samt ledmobilisering generelt.

Jeg har videreuddannet mig i dele af osteopat uddannelsen som omhandler fordøjelsessystemet og arvævsbehandling.

David Grønning Madsen

Fysioterapeut – Ryg- og neurologisk team

Jeg er 26 år og bor i Roskilde. Jeg har været fysioterapeut i lidt over 3 år og har tilbragt dem alle hos Fysiodanmark Helsinge.

I min fritid går dagen med at være sammen med familie og venner. Derudover nyder jeg at bruge min kreativitet på forskellige måder både inden for sport og håndværk.

Mine interesser inden for fysioterapi er ryg, nakke og neurologiske patienter. Det er derfor også den type patienter, jeg har flest af. Desuden har jeg en del holdtræning, deriblandt klinikkens bassintræning. Jeg har også erfaringer inden for behandling af resten af kroppen.

Jeg blev uddannet MeKenzie Terapeut i 2018, og er certificeret i alle FysioDanmarks kurser.

Rasmus Gammelgaard
Nielsen

Fysioterapeut – Ortopædisk Team og neurologi

Jeg er uddannet fysioterapeut fra skolen i Esbjerg. Jeg har styrketrænet i mere end 10 år, og har selv haft en del skader i starten, som jeg selv er blevet kvit igennem råd og vejledning samt træning.

Jeg har altid haft en stor passion for styrketræning, og min interesse i fysioterapi ligger indenfor træning og bevægelse. Jeg kombinerer ofte mine forløb med manuel terapi, og derudover forsøger jeg altid at give råd og vejledning undervejs, så klienten får en fuld forståelse af sin problematik. Jeg arbejder med skader i hele bevægeapparatet, og har særlig ekspertise indenfor skulderen. Aktuelt er jeg igang med at uddanne mig til sportsfysioterapeut, og har en del af kurserne allerede. Jeg kan derfor varetage alle forløb i forbindelse med akutte skader, længerevarende smerter eller forebyggelse af skader. Derudover står jeg også for personlig træning på klinikken.

Jeanette Jensen

Administrativ

Jeg er uddannet fra regnskabsafdelingen i ATP tilbage i 1997, herefter 16 års erhvervserfaring fra ATP´s regnskabs- og fondsafdeling og efterfølgende 5 år i regnskabsafdelingen hos PensionDanmark.

Desuden er jeg ansat i GymHelsinge som regnskabsansvarlig.

I dag har jeg min dagligdag hos FysioDanmark Helsinge, hvor jeg har ansvaret for regnskabsudarbejdelse samt de administrative opgaver, der medfølger.

Sport er en stor del af min fritid og meget tid bliver brugt på gymnastik i GymHelsinge både som instruktør og som udøver gennem de sidste 35 år.

Jeanette Sallov

Fysioterapeut – Ortopædisk Team og neurologi

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2014 fra Næstved. Jeg arbejdede som fysioterapeut på Nordsjællands Hospital – Afdeling Hillerød på ortopædkirurgisk akut afdeling i perioden 2014– 2018. Jeg har arbejdet hos FysioDanmark siden april 2018.

Jeg har erfaring med behandling af ortopædkirugiens problemstillinger både for overkroppen(OE)og underkroppen(UE) Jeg har ligeledes erfaring med genoptræning efter operationer både i OE og UE men også behandling og træning af idræts- og overbelastningsskader. Jeg har interesse indenfor idrætsskader i bl.a knæ og ankler samt skulderproblematikket.

Jeg er FysioDanmark certificeret og er i gang med at videreuddanne mig til sportsfysioterapeut. Derudover har jeg bl.a. taget kurser indenfor for Mekanisk diagnostik og terapi (McKenzie).

Linda Koefoed

TRX instruktør

Jeg bor i Helsinge med min familie. Af uddannelser har jeg mange… bl.a. pædagog, sportsmassør/-terapeut og kostvejleder. I min fritid, har det tidligere været springgymnastikken (Teamgym), som tog al min tid, både som træner for børn og unge og som gymnast. Nu er jeg træner for kun voksne i fysisk træning, bootcamp og TRX.

Jeg har undervist i TRX hos Fysiodanmark Helsinge i 5 år. Jeg underviser primært basis og cardioholdene, men har vikarieret på de andre hold, når der har været behov for dette.

Jeg elsker at undervise – elsker at bruge og mærke kroppen – finde på nye øvelser og træningspas – og så jeg elsker at mærke energien fra medlemmerne under en træning.

Lene Voigt

Fysioterapeut – Ortopædisk team og neurologi

Lene Voigt, Exam. sportsfysioterapeut

Lene er uddannet i 2005 og har erfaring fra sit tidligere arbejde med at genoptræne patienter efter korsbåndsrekonstruktioner, artroskopier og større proteseoperationer.

Har arbejdet som sportsfys i Parkens Fysioterapi, Bülowsvej fysioterapi og Team Danmark. God indsigt i at skabe det mest hensigtsmæssige forløb ud fra en grundig undersøgelse og gerne i et tæt samarbejde tværfagligt med patientens egen læge eller speciallæge. Lene er uddannet til at UL skanne skulder og knæ, samt muskelskader. Bag sig har hun et utal af manuelle kurser ifh til at mobilisere og manipulere leddene.

Lene er privat mor til to, træner når tiden tillader det en del løb og landevejscykling.

Jimmy Østergaard Thingsted

TRX instruktør

Jeg er 30 år og kommer her fra Gribskov. Tilbage i 2012 fik jeg diagnosen multipel skelerose. Et år efter jeg fik diagnosen, fungerede min krop ikke længere, og jeg skulle igen til at lære alle basale ting,stå,gå spise al motorik forfra igen.

Da jeg kunne starte genoptræning, startede jeg i traditionelt fysioterapi i FsyioDanamrk Helsinge. Sidenhen, da det kunne lade sig gøre, kombinerede vi genoptræningen med TRX, og jeg har trænet TRX lige siden.

TRX har givet mig en del personlig erfaring, som jeg gerne vil give videre. I sommeren 2018 fik jeg taget de nødvendige kurser for at kunne undervise og er startet som instruktør i oktober 2018.

Information om vores priser

Priser i klinikken
Priser i Fysik Club

Holdtilbud

Vores instruktører har minimum 2 års TRX instruktørerfaring.

Læs mere

Medlemskab

Du kan blive medlem ved at købe abonnement eller klippekort hos FysioDanmark Helsinge.

Læs mere

Online booking i Fysik Club

Klik her